GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

SKALDJUR

  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Pankofriterade kungsräkor i salladsblad med tonkatsusås och japansk...

  • Cook Time : 2 Min

Varma havskräftor med ingefära, vitlök och lime

  • Servings : 4-6
  • Cook Time : 30 Min

Kinesisk fisk och skaldjursgryta med sichuanpeppar

  • Servings : 6 som förrätt (4 som varmrätt)
  • Cook Time : 45 Min

Ugnsbakad torskrygg med vongolemusslor och potatispuré

  • Yield : 8st
  • Cook Time : 10 Min

Ostron Rockefeller

  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min

Kräftpasta med citron, dill och pecorino

  • Yield : Ca 20st

Skagensnittar med wasabirom och sparris

  • Cook Time : 5 Min

Gambas a la plancha med vitlök, chili och...

  • Cook Time : 15 Min

Gambas cocidas (nykokta gambas)

  • Yield : 6st
  • Cook Time : 15 Min

Rårakor med löjrom och brynt smör

  • Servings : 8
  • Cook Time : 45 Min

Créme ninon med pilgrimsmusslor, tryffelgrädde och skumpa

  • Servings : 4
  • Cook Time : 45 Min

Pasta Vongole

1 2 … 5 Next →
mytasteswe.com

© 2021 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz

Gastronaut.nu använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används.Ok