GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

FISK VARMRÄTT

  • Cook Time : 20 Min

Asiatisk laxsida med sichuanpeppar, lime och ingefära med...

  • Servings : 4-6
  • Cook Time : 30 Min

Kinesisk fisk och skaldjursgryta med sichuanpeppar

  • Cook Time : 10 Min

Kinesisk ångad fisk med ingefära och sichuanpeppar

  • Servings : 6 som förrätt (4 som varmrätt)
  • Cook Time : 45 Min

Ugnsbakad torskrygg med vongolemusslor och potatispuré

  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Äggsås med dill till torsk

  • Servings : 6 (förrätt)
  • Cook Time : 50 Min

Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar

  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min

Varmrökt lax med dillstuvad blomkål och grönkålschips

  • Servings : 4
  • Cook Time : 5 Min

Marinad till grillad lax med vitlök

  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min

Grillad tonfisk med ingefära och vitlök

  • Servings : 4
  • Cook Time : 20 Min

3 x Tapas från havet

  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min

Fiskkakor med citronsås och ugnsbakad blomkål

  • Servings : 4
  • Cook Time : 120 Min

Rimmad torskrygg med hummersås, blomkålspuré, smörstekt hummer och...

1 2 3 Next →
mytasteswe.com

© 2021 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz

Gastronaut.nu använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används.Ok