Navigation
ALLA RECEPT
FÖRRÄTT
VARMRÄTT
SÖTSAKER
SÅSER
SMÅRÄTTER
DRYCK
VEGETARISKT
Förrätt
Varmrätt
FÅGEL
Förrätt
Varmrätt
KÖTT
Förrätt
Varmrätt
FISK
Förrätt
Varmrätt
SKALDJUR
Förrätt
Varmrätt
SÖTSAKER
KONTAKT
FISK
Cook Time :
20 Min
Asiatisk laxsida med sichuanpeppar, lime och ingefära med...
Servings :
4-6
Cook Time :
30 Min
Kinesisk fisk och skaldjursgryta med sichuanpeppar
Cook Time :
10 Min
Kinesisk ångad fisk med ingefära och sichuanpeppar
Servings :
6 som förrätt (4 som varmrätt)
Cook Time :
45 Min
Ugnsbakad torskrygg med vongolemusslor och potatispuré
Servings :
4
Cook Time :
20 Min
Enkel vitvinssås till fisk
Servings :
4
Cook Time :
10 Min
Äggsås med dill till torsk
Servings :
6 (förrätt)
Cook Time :
50 Min
Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar
Yield :
6st
Cook Time :
15 Min
Rårakor med löjrom och brynt smör
Yield :
Ca 20-25 st
Cook Time :
30 Min
Citronmarinerad salmalax på friterat rispapper
Servings :
4
Cook Time :
30 Min
Varmrökt lax med dillstuvad blomkål och grönkålschips
Servings :
4
Cook Time :
30 Min
Grillad tonfisk med ingefära och vitlök
Yield :
24
Cook Time :
35 Min
Krustader med västerbotten och löjrom
1
2
…
5
Next →
Gastronaut.nu använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används.
Ok