GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

FISK

Inlagd sill med rödlök

  • Cook Time : 20 Min

Asiatisk laxsida med sichuanpeppar, lime och ingefära med...

  • Servings : 4-6
  • Cook Time : 30 Min

Kinesisk fisk och skaldjursgryta med sichuanpeppar

  • Cook Time : 10 Min

Kinesisk ångad fisk med ingefära och sichuanpeppar

  • Servings : 6 som förrätt (4 som varmrätt)
  • Cook Time : 45 Min

Ugnsbakad torskrygg med vongolemusslor och potatispuré

  • Servings : 4
  • Cook Time : 20 Min

Enkel vitvinssås till fisk

  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Äggsås med dill till torsk

  • Servings : 6 (förrätt)
  • Cook Time : 50 Min

Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar

  • Yield : 6st
  • Cook Time : 15 Min

Rårakor med löjrom och brynt smör

  • Yield : Ca 20-25 st
  • Cook Time : 30 Min

Citronmarinerad salmalax på friterat rispapper

  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min

Varmrökt lax med dillstuvad blomkål och grönkålschips

  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min

Grillad tonfisk med ingefära och vitlök

1 2 … 5 Next →
mytasteswe.com

© 2022 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz

Gastronaut.nu använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används.Ok