GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

SMÅRÄTTER

  • Servings : 2-4
  • Cook Time : 6 Min

Ångade vitlöksräkor med glasnudlar

  • Cook Time : 15 Min

Elotes

  • Cook Time : 45 Min

Cob loaf

Inlagd sill med rödlök

  • Cook Time : 2 Min

Varma havskräftor med ingefära, vitlök och lime

  • Servings : 4

Jordgubb och vattenmelonsallad med lavendel, fetaost och sparris

  • Servings : 4
  • Cook Time : 120 Min

Spansk potatissallad med semitorkade tomater

  • Cook Time : 10 Min

Kinesisk ångad fisk med ingefära och sichuanpeppar

  • Servings : 6 som förrätt (4 som varmrätt)
  • Cook Time : 45 Min

Ugnsbakad torskrygg med vongolemusslor och potatispuré

  • Servings : 4

Grillad romansallad med rökt sidfläsk och mögelost

  • Yield : Ca 20st

Skagensnittar med wasabirom och sparris

  • Cook Time : 5 Min

Gambas a la plancha med vitlök, chili och...

1 2 … 7 Next →
mytasteswe.com

© 2023 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz