GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

FISK FÖRRÄTT

Inlagd sill med rödlök

  • Cook Time : 10 Min

Kinesisk ångad fisk med ingefära och sichuanpeppar

  • Servings : 6 som förrätt (4 som varmrätt)
  • Cook Time : 45 Min

Ugnsbakad torskrygg med vongolemusslor och potatispuré

  • Servings : 6 (förrätt)
  • Cook Time : 50 Min

Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar

  • Yield : 6st
  • Cook Time : 15 Min

Rårakor med löjrom och brynt smör

  • Yield : Ca 20-25 st
  • Cook Time : 30 Min

Citronmarinerad salmalax på friterat rispapper

  • Yield : 24
  • Cook Time : 35 Min

Krustader med västerbotten och löjrom

  • Servings : 6
  • Cook Time : 35 Min

Portionsformar med västerbotten och löjrom

  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Friterad kolja med Cremoli

  • Servings : 4
  • Cook Time : 25 Min

Krossad potatis med löjrom och brynt smör

  • Servings : 4-8
  • Cook Time : 15 Min

Toast Skagen

  • Servings : 6
  • Cook Time : 40 Min

Potatispuré med löjrom, brynt smör och avokadoröra

1 2 Next →
mytasteswe.com

© 2023 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz