GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

SKALDJUR

  • Servings : 4
  • Cook Time : 45 Min

Pasta Vongole

  • Servings : 4
  • Cook Time : 2 Min

Varma havskräftor med vitlök, dill och persilja

  • Cook Time : 2 Min

Grillade blåmusslor med vitlök och chili

  • Servings : 4
  • Cook Time : 5 Min

Räkor med aioli

  • Cook Time : 5 Min

Räkpoppers med srirachamajonnäs

  • Yield : 24
  • Cook Time : 35 Min

Krustader med västerbotten och löjrom

  • Servings : 6
  • Cook Time : 35 Min

Portionsformar med västerbotten och löjrom

  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Asiatisk glasnudelsallad med räkor

  • Servings : 4
  • Cook Time : 20 Min

3 x Tapas från havet

  • Servings : 2
  • Cook Time : 10 Min

Räkor al pil pil

  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika

  • Servings : 4
  • Cook Time : 25 Min

Krossad potatis med löjrom och brynt smör

← Previous 1 2 3 … 5 Next →
mytasteswe.com

© 2022 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz

Gastronaut.nu använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används.Ok