GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

SÖTSAKER

  • Servings : 4

Plommon och nektarinmelba med varm hallonsås och pistagenötter

  • Yield : 8st
  • Cook Time : 45 Min

Små friterade äppelpajer i smördeg

  • Servings : 8
  • Cook Time : 70 Min

Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad...

  • Servings : 10
  • Cook Time : 30 Min

Enkel saffranspannkaka med lingon

  • Servings : 4
  • Cook Time : 360 Min

Kokospannacotta med romkaramellsås och grillad ananas

  • Yield : 24st

Tvådagars kanel- och kardemummabullar

  • Servings : 4
  • Cook Time : 60 Min

Marinerade jordgubbar med grönpeppar och apelsingrädde

  • Yield : 30 st
  • Cook Time : 20 Min

Vaniljdrömmar

  • Yield : ca 30-40st
  • Cook Time : 60 Min

Minimaränger med vin

  • Yield : 1 liter glass
  • Servings : 6
  • Cook Time : 300 Min

Tutti fruttiglass med jordgubbar sous vide

  • Yield : 1 liter

Kardemumma- och rabarberglass

  • Yield : 1 liter
  • Servings : 6
  • Cook Time : 300 Min

Citronglass med mynta

mytasteswe.com

© 2023 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz