Navigation
ALLA RECEPT
FÖRRÄTT
VARMRÄTT
SÖTSAKER
SÅSER
SMÅRÄTTER
DRYCK
VEGETARISKT
Förrätt
Varmrätt
FÅGEL
Förrätt
Varmrätt
KÖTT
Förrätt
Varmrätt
FISK
Förrätt
Varmrätt
SKALDJUR
Förrätt
Varmrätt
SÖTSAKER
KONTAKT
SÖTSAKER
Servings :
4
Plommon och nektarinmelba med varm hallonsås och pistagenötter
Yield :
8st
Cook Time :
45 Min
Små friterade äppelpajer i smördeg
Servings :
8
Cook Time :
70 Min
Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad...
Servings :
10
Cook Time :
30 Min
Enkel saffranspannkaka med lingon
Servings :
4
Cook Time :
360 Min
Kokospannacotta med romkaramellsås och grillad ananas
Yield :
24st
Tvådagars kanel- och kardemummabullar
Servings :
4
Cook Time :
60 Min
Marinerade jordgubbar med grönpeppar och apelsingrädde
Yield :
30 st
Cook Time :
20 Min
Vaniljdrömmar
Yield :
ca 30-40st
Cook Time :
60 Min
Minimaränger med vin
Yield :
1 liter glass
Servings :
6
Cook Time :
300 Min
Tutti fruttiglass med jordgubbar sous vide
Yield :
1 liter
Kardemumma- och rabarberglass
Yield :
1 liter
Servings :
6
Cook Time :
300 Min
Citronglass med mynta
Gastronaut.nu använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används.
Ok