GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

SÖTSAKER

  • Servings : 4

Plommon och nektarinmelba med varm hallonsås och pistagenötter

  • Yield : 8st
  • Cook Time : 45 Min

Små friterade äppelpajer i smördeg

  • Servings : 8
  • Cook Time : 70 Min

Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad...

  • Servings : 10
  • Cook Time : 30 Min

Enkel saffranspannkaka med lingon

  • Servings : 4
  • Cook Time : 360 Min

Kokospannacotta med romkaramellsås och grillad ananas

  • Yield : 24st

Tvådagars kanel- och kardemummabullar

  • Servings : 4
  • Cook Time : 60 Min

Marinerade jordgubbar med grönpeppar och apelsingrädde

  • Yield : 30 st
  • Cook Time : 20 Min

Vaniljdrömmar

  • Yield : ca 30-40st
  • Cook Time : 60 Min

Minimaränger med vin

  • Yield : 1 liter glass
  • Servings : 6
  • Cook Time : 300 Min

Tutti fruttiglass med jordgubbar sous vide

  • Yield : 1 liter

Kardemumma- och rabarberglass

  • Yield : 1 liter
  • Servings : 6
  • Cook Time : 300 Min

Citronglass med mynta

mytasteswe.com

© 2022 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz

Gastronaut.nu använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används.Ok