GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

SKALDJUR

  • Servings : 4
  • Cook Time : 120 Min

Rimmad torskrygg med hummersås, blomkålspuré, smörstekt hummer och...

  • Servings : 4-8
  • Cook Time : 15 Min

Toast Skagen

  • Servings : 6
  • Cook Time : 40 Min

Potatispuré med löjrom, brynt smör och avokadoröra

  • Servings : 4
  • Cook Time : 40 Min

Flamberad räkgryta med konjak och vitlöksbaguette

  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min

Halloweenpasta med räkor, bacon och saffran

  • Servings : 4
  • Cook Time : 25 Min

Saltbakade kungsräkor med lime och jalapeño

  • Servings : 4
  • Cook Time : 20 Min

Asiatisk kyckling och räkcurry med shiratakinudlar

  • Servings : 10
  • Cook Time : 45 Min

Palaja – Paella med svenska smaker

  • Servings : 6
  • Cook Time : 60 Min

Fisksoppa med saffran, cremoli och grillade fisk och...

  • Servings : 4
  • Cook Time : 15 Min

Kantarelltoast med rökt ren, löjrom, äpple och pepparrot

  • Yield : 60-100 kräftor
  • Cook Time : 80 Min

Koka egna kräftor

  • Servings : 10
  • Cook Time : 45 Min

Lyxpaella med havskräftor och hjärtmusslor

← Previous 1 2 3 4 5 Next →
mytasteswe.com

© 2025 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz