Shakshuka med parmesan och mozzarella
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 1/2 liten zucchini, i bitar
- 4 vitlöksklyftor, hackade
- 1 chili, urkärnad och hackad
- ca 6 tomater, i bitar
- 2 mozzarella
- 6 ägg
- 1 kruka basilika
- Svartpeppar
- Flingsalt
- Olivolja
- Parmesan
Instructions
- Stek, zucchini, vitlök, chili och tomater på låg värme i olivolja i ca 15 minuter. Salta och peppra
- Smula ner mozzarella och låt smälta ca 10 minuter. Är de för mycket vätska låt puttra vidare lite till.
- Gör små gropar och kläck i ett ägg i varje grop. Lägg på ett lock om du har.
- Puttra vidare på låg värme tills äggen är klara med rinnig äggula.
- Riv över lite parmesan, strö över basilika och lite flingsalt. Dra något varv på svartpepparkvarnen och ringla över lite olivolja.
- Servings : 3
- Ready in : 60 Minutes
- Course : VEGETARISKT VARMRÄTT
- Recipe Type : VARMRÄTT, VEGETARISKT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.