GASTRONAUT

Navigation

  • ALLA RECEPT
    • FÖRRÄTT
    • VARMRÄTT
    • SÖTSAKER
    • SÅSER
    • SMÅRÄTTER
    • DRYCK
  • VEGETARISKT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FÅGEL
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • KÖTT
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • FISK
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SKALDJUR
    • Förrätt
    • Varmrätt
  • SÖTSAKER
  • KONTAKT

FÖRRÄTT

  • Cook Time : 90 Min

Kinesisk krispig fläsksida

  • Servings : 6 (förrätt)
  • Cook Time : 50 Min

Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar

  • Yield : 6st
  • Cook Time : 15 Min

Rårakor med löjrom och brynt smör

  • Yield : Ca 20-25 st
  • Cook Time : 30 Min

Citronmarinerad salmalax på friterat rispapper

  • Servings : 8
  • Cook Time : 45 Min

Créme ninon med pilgrimsmusslor, tryffelgrädde och skumpa

Zucchinicarpaccio med parmesan, mynta och kapris

  • Servings : 4
  • Cook Time : 10 Min

Champiñones al ajillo

  • Yield : 18
  • Servings : 9
  • Cook Time : 50 Min

Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs...

  • Servings : 4
  • Cook Time : 2 Min

Varma havskräftor med vitlök, dill och persilja

  • Cook Time : 2 Min

Grillade blåmusslor med vitlök och chili

  • Cook Time : 30 Min

Gazpacho

Parmesan och vitlöksschampinjoner

← Previous 1 2 3 … 7 Next →
mytasteswe.com

© 2025 GASTRONAUT. All Rights Reserved.

Powered by Wordpress. Designed by Dahz